Viteaza la Internet
|
|
diavol37 | Data: Tuesday, 2008-12-09, 2:36 PM | Mesajul # 16 |
Utilizator
Grupa: Utilizatori
Reputaţia: 1
Status: Offline
| Quote (administrator) Testul facut de tine arată eşti la pachetul MaxDSL Nano. Ceea ce îţi arată e că viteza e aproximativ cea din tarif. Dacă tu faci download cu 16 kBps înseamna ca e normal, deoarece 1kBps = 8kbps. Din aceasta rezultă că 16kBps * 8 = 128kbps, deci tu faci download de pe un server extern, iar viteza externă pentru tariful Nano este de 128kbps down/up. nu e asa mai admine si intern tot cu 16 si exter tot cam asa tiam spus ca pe la inceput se descarca cu viteza care imi este scris in pachet dar acum............. Added (2008-12-09, 2:36 Pm) --------------------------------------------- pai si daca ma pun la eco ce viteza de download o sa am daca la nano am 12kb/sec ???????????????????????
........
Mesajul editat de diavol37 - Tuesday, 2008-12-09, 2:37 PM |
|
| |
administrator | Data: Tuesday, 2008-12-09, 5:23 PM | Mesajul # 17 |
Admin
Grupa: Administratori
Reputaţia: 7
| Quote (diavol37) pai si daca ma pun la eco ce viteza de download o sa am daca la nano am 12kb/sec ??????????????????????? Am observat si altii care sunt la Nano ca au o viteza mai mica decit e specificata dupa tarif. De aceea recomand la acei care nu sunt satisfacuti de MaxDSL Nano sa jertveasca 240 de lei pentru a avea o viteza de download/upload de 3Mbps/1Mbps - pe extern si 4Mbps/1Mbps - pe Moldova. La MaxDSL Eco spre deosebire de Nano viteaza de circa 8 ori mai mare si in realitate coincide cu cifrele specificate in contract. Deja voi decideti ce sa alegeti.
|
|
| |
diavol37 | Data: Tuesday, 2008-12-09, 10:12 PM | Mesajul # 18 |
Utilizator
| auzi da viteza de download nu ar trebui sa fie mai mare ca upload la nano?si la altele cred..
........
|
|
| |
administrator | Data: Wednesday, 2008-12-10, 7:40 AM | Mesajul # 19 |
Admin
| NU, la Nano ele sunt simetrice (egale), pe cînd la celelalte tarife ele sunt asimetrice (inegale). Aceasta este din cauză că tehnologia ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) presupune aşa diapazoane de frecvenţe de lucru, încît diapazonul de frecvenţe pentru download este mai mare decît cel pentru upload. De aici rezultă şi această inegalitate.
|
|
| |
diavol37 | Data: Wednesday, 2008-12-10, 12:09 PM | Mesajul # 20 |
Utilizator
| la mn upload e mai mare de citeva ori ca download
........
|
|
| |
petrel | Data: Wednesday, 2008-12-10, 1:38 PM | Mesajul # 21 |
User cu Creieri
Grupa: Moderatori
Reputaţia: 3
| si la mine downloadul e mai mare de 4 ori mai mare decit uploadul..... dar eu vreau upload...................
http://swagbucks.com/?cmd=sb-register&rb=681768
|
|
| |
administrator | Data: Wednesday, 2008-12-10, 1:46 PM | Mesajul # 22 |
Admin
| Quote (petrel) si la mine downloadul e mai mare de 4 ori mai mare decit uploadul..... dar eu vreau upload................... Citeşte cu atenţie mesajul meu anterior.
|
|
| |
petrel | Data: Wednesday, 2008-12-10, 2:15 PM | Mesajul # 23 |
User cu Creieri
| bine............dar cum sa fac sa fie UPloadul mai mare...............................?
|
|
| |
diavol37 | Data: Wednesday, 2008-12-10, 2:33 PM | Mesajul # 24 |
Utilizator
| Quote (petrel) bine............dar cum sa fac sa fie UPloadul mai mare...............................? tu nu poti asta sa faci uploadul mai mare .......asa e pachetul tau
........
|
|
| |
petrel | Data: Wednesday, 2008-12-10, 3:20 PM | Mesajul # 25 |
User cu Creieri
| pachetul meu e 3 Mbps/1Mbps si uploadul doar 100 Kbps...............
|
|
| |
petrel | Data: Wednesday, 2008-12-17, 4:22 PM | Mesajul # 26 |
User cu Creieri
| La un prieten de al meu a aparut tot asa o problema...e la pahetul Eco si foloseste un modem...cred ca e TP-Link...si la el de o saptamina a scazut viteza de la 400 Kbps extern pin la 40 Kbps pe intern...dar viteza interna e mai mare decit cea externa...a incercat al user si parola si tot aceeasi problema... a schimbat Windowsul si nimik...si inca si-a schimbat si modemul..dar tot aceeasi problema.... eu iam zis sa incerce sa puna linux sau mac sau freedbs dar vad ca nu a facut nimik....ce poate sa fie...si rezultatele testului de pe orange.md prindea 33-40 Kbps si poate sa traga de pe serverele MD cu 7-10-20 Kbps
|
|
| |
colia | Data: Friday, 2008-12-19, 8:32 PM | Mesajul # 27 |
Lamer
Reputaţia: 0
| DE CE LA IARGARA SAU LA EPURENI VITEZA E DE 100KB/S CU UN PACHET DE MXDSL NANO DAR LA GOTESTI TOT CU ACEST PACHET VITEZA E DE 12-13 KB/S ??????????????????
|
|
| |
administrator | Data: Friday, 2008-12-19, 9:57 PM | Mesajul # 28 |
Admin
| Vă rog, cînd scrieţi datele despre viteză exprimaţile sau în kB sau în kb, deoarece sunt două unităţi de măsură diferite. Referitor la viteza voastră, citiţi mesajele anterioare şi efectuaţi testele date pentru a identifica unde este problema.
|
|
| |
petrel | Data: Saturday, 2008-12-20, 8:42 PM | Mesajul # 29 |
User cu Creieri
| Rog ca toata lumea sa nu mai scrie cu litere majuscule..ceea ce insaemna ca voi ne obligati anumite lucruri din textul postat si mai precis..va rastiti la noi....scriti cu litere mici si o sa fie mai bine pt noi si pt voi.... Mult Succes....
|
|
| |
hiromat707 | Data: Friday, 2009-01-02, 11:42 AM | Mesajul # 30 |
Lamer
Reputaţia: 0
| patani asa o intrebare de ce avind viteza de 4 MB fak download numai cu 400 kb/s cel mult?...... si asa netu merge cam greu?
|
|
| |