Viteaza la Internet
|
|
diavol37 | Data: Sunday, 2008-12-07, 4:20 PM | Mesajul # 1 |
Utilizator
Grupa: Utilizatori
Reputaţia: 1
Status: Offline
| Vă rog ajutaţi-mă cu viteza de la net .......eu sunt conectat la pachet nano, la acest pachet viteza trebuie să fie 512/128 kb/s ..si la mine de la un timp s-a micşorat la 10-13 kb/s viteza de download. Ce pot face?????
........
Mesajul editat de diavol37 - Sunday, 2008-12-07, 4:21 PM |
|
| |
administrator | Data: Sunday, 2008-12-07, 4:39 PM | Mesajul # 2 |
Admin
Grupa: Administratori
Reputaţia: 7
| Înainte de toate trebuie de determinat dacă problema e la MTC sau la tine. Pentru asta ai nevoie doar de browser, de exemplu Firefox, cu care vei intra pe SpeedTest.net. Pe harta apărută alege oraşul Chişinău şi se va începe testarea, după care îţi va afişa rezultatele pentru download şi upload. Atenţie!!! Testul dat trebuie efectuat cu toţi clienţii de mesagerie opriţi (ICQ, Skype, Yahoo ş.a.), la fel şi clienţii p2p (uTorrent, Bittorrent, Azureus ş.a.) Dacă rezultatele coincid sau sunt aproape de planul tău tarifar (~+/-10bps), atunci totul e normal, în caz contrar sună la 1181 si spunele despre rezultatele testului tău.
|
|
| |
petrel | Data: Sunday, 2008-12-07, 8:51 PM | Mesajul # 3 |
User cu Creieri
Grupa: Moderatori
Reputaţia: 3
| la 1181 zice tot timpul sa deconectez PC-ul si modemul si peste 5 min sa le conectez napoi.........asta e singura solutie la ei.........
http://swagbucks.com/?cmd=sb-register&rb=681768
|
|
| |
voltaj | Data: Sunday, 2008-12-07, 9:33 PM | Mesajul # 4 |
1181 Support
Grupa: Verificaţi
Reputaţia: 2
| Eu stiu ca cei de la 1181 nu zic numai sa deconecteze modemul si Pc-ul Te mai pun sa veerifici firewall-ul te pun sa vezi de antivirus mai laes Kasperski si cu ce browswe mergi pe net. Des e problema abonatului.. ei verifica parametrii linie si daca e cazul iti deschid un deranjament, asistenta tehnica. Nu exista un traffic shaper special pus acolo sa faca cuiva rau. 90% e problema browserului... asa ca dati sa fim barbati si sa nu ne plingem .... :o  Added (2008-12-07, 10:33 Pm) --------------------------------------------- iaca asa
Sdrea
|
|
| |
petrel | Data: Sunday, 2008-12-07, 10:04 PM | Mesajul # 5 |
User cu Creieri
| Quote (voltaj) asa ca dati sa fim barbati si sa nu ne plingem .... surprised  surprised ai dreptate,dar sa nu uiti ca o sa fie si doamne pe aici....... chestia cu 1181 zic ca e buna,...dar alti providieri in sudul Moldovei nu sunt innafara de MTC
Mesajul editat de petrel - Sunday, 2008-12-07, 10:05 PM |
|
| |
gindul | Data: Sunday, 2008-12-07, 10:46 PM | Mesajul # 6 |
Lamer
Reputaţia: 0
| Bine si ce ziceti la aceea ka eu sant abonat la un paket Eco ku viteza de 1/3 MBs si primesk doar 256/256 KBs de ex iata testul fakut astazi Ce pot face in asa caz? Eu sund din suburbie si cand am apelat asistenta tehnica din regiune mi s-a spus ka e "besplezno" ka utilajul tehnic din regiunea mea este invekit si nu pot avea o viteza mai mare, dar se pune intrebarea > pt ce platesk asa bani? pt un download de 25 KBs ? Datzi makar un sfat !!!
|
|
| |
administrator | Data: Sunday, 2008-12-07, 11:00 PM | Mesajul # 7 |
Admin
| Quote (gindul) Bine si ce ziceti la aceea ka eu sant abonat la un paket Eco ku viteza de 1/3 MBs si primesk doar 256/256 KBs de ex iata testul fakut astazi Ce pot face in asa caz? Eu sund din suburbie si cand am apelat asistenta tehnica din regiune mi s-a spus ka e "besplezno" ka utilajul tehnic din regiunea mea este invekit si nu pot avea o viteza mai mare, dar se pune intrebarea > pt ce platesk asa bani? pt un download de 25 KBs ? Datzi makar un sfat !!! Ceea ce ai tu este specificat în contract sau cel puţin era pe site la Moldtelecom Tarife pentru suburbii, acuma însă packetul tău a fost retras din vînzare Pachete retrase. Singura soluţie e de a scrie o cerere colectivă către Moldtelecom în care veţi solicita ca să vă schimbe cît de curînd echipamentul.
|
|
| |
diavol37 | Data: Monday, 2008-12-08, 0:22 AM | Mesajul # 8 |
Utilizator
| uite eu verific viteza si imi da Download Speed: 99 kbps (12.4 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 136 kbps (17 KB/sec transfer rate) la server de new york  Added (2008-12-08, 0:22 Am) --------------------------------------------- eu cind miam pus netul tot asa era viteza si dupa un timp sa marit ..descarcam cu 300 kb/sec si acum 3 saptamini iar sa facut asa 
........
|
|
| |
administrator | Data: Monday, 2008-12-08, 9:01 AM | Mesajul # 9 |
Admin
| Quote (diavol37) uite eu verific viteza si imi da Download Speed: 99 kbps (12.4 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 136 kbps (17 KB/sec transfer rate) la server de new york Added (2008-12-08, 0:22 Am) --------------------------------------------- eu cind miam pus netul tot asa era viteza si dupa un timp sa marit ..descarcam cu 300 kb/sec si acum 3 saptamini iar sa facut asa Deoarece tu eşti la pachetul Nano viteza de download/upload pe Externt este de 128kbps, iar pe Moldova de 512kbps. După testul efectuat rezultatele sunt corecte. Astfel încearcă să faci download de pe careva servere din extern diferite pentru a vedea cu ce viteză vei face downloadul. Amintesc că 1kBps = 8kbps. Dacă viteza va fi ca în testele tale, atunci totul e normal, dacă nu continuă să mai faci teste. Dacă viteza de la teste şi de la download va fi mică, atunci apelează 1181 şi descrie-le detailat testele făcute de tine. Succes!
|
|
| |
petrel | Data: Monday, 2008-12-08, 1:24 PM | Mesajul # 10 |
User cu Creieri
| Cind incerc sa fac teste la viteza mi se inchide browserul....si nu numai...se inchide la toate pagini care ruleaza cu flash player.....
|
|
| |
administrator | Data: Monday, 2008-12-08, 1:39 PM | Mesajul # 11 |
Admin
| Quote (petrel) Cind incerc sa fac teste la viteza mi se inchide browserul....si nu numai...se inchide la toate pagini care ruleaza cu flash player..... Referitor la aşa probleme postează întrebarea în Categoria Software
|
|
| |
diavol37 | Data: Monday, 2008-12-08, 2:01 PM | Mesajul # 12 |
Utilizator
| Quote (administrator) Deoarece tu eşti la pachetul Nano viteza de download/upload pe Externt este de 128kbps, iar pe Moldova de 512kbps. După testul efectuat rezultatele sunt corecte. Astfel încearcă să faci download de pe careva servere din extern diferite pentru a vedea cu ce viteză vei face downloadul la mn e egala viteza peste tot adica daca descarc dp server extern tot viteza e ca ala intern nustiu ceva eu cred ca e de la statie problema ....eu auzisera ca o sa schimbe statia ....
........
|
|
| |
administrator | Data: Monday, 2008-12-08, 2:14 PM | Mesajul # 13 |
Admin
| Aceasta nu e problema la staţie ci la oraş. Contactează userul voltaj, el îţi va oferi ajutor la aşa întrebare legată de viteza egală pe Extern şi MD.
|
|
| |
BATMAN92 | Data: Monday, 2008-12-08, 2:20 PM | Mesajul # 14 |
Lamer
| DA MIE IMI ARATA TESTUL CA VITEZA DE SOWNLOAD ESTE DE 399 KBS IAR LA UPLOAD 361 DA IN REALITATE DOWNLOAD E MAXIMUM 16 KB ATUNCI CE SA FAC? Added (2008-12-08, 2:20 Pm) --------------------------------------------- IATA TESTUL FACUT ASTAZI
|
|
| |
administrator | Data: Monday, 2008-12-08, 2:36 PM | Mesajul # 15 |
Admin
| Testul facut de tine arată eşti la pachetul MaxDSL Nano. Ceea ce îţi arată e că viteza e aproximativ cea din tarif. Dacă tu faci download cu 16 kBps înseamna ca e normal, deoarece 1kBps = 8kbps. Din aceasta rezultă că 16kBps * 8 = 128kbps, deci tu faci download de pe un server extern, iar viteza externă pentru tariful Nano este de 128kbps down/up.
|
|
| |